Naši partneri

Home  /  Naši partneri

Vesna jungic-slika 176_176

 

Vesna Jungić

Stalna suradnica

Vesna Jungić diplomirana je ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom na managerskim pozicijama u vodećim tvrtkama u Hrvatskoj. Godinama pruža podršku u razmjeni znanja među članovima udruga HANLP, HUND i CSCA. Edukatorica je za treninge poslovnih sadržaja kao i iz područja socijalnih vještina, managerskih vještina, motiviranja, utjecanja, vođenja i inspiriranja timova.

Vesna Jungić je međunarodno certificirani Coach s višegodišnjim iskustvom u individualnom coachingu u poslovnom, sportskom i životnom području te je učiteljica relaksacijskih tehnika. Stekla je međunarodno priznate certifikate kao što su profesionalna savjetnica NLP/NLPt Practitioner po HATC NLPt, NLP Master po DVNLP i IN, Trener DVNLP, Wingwave Coach, Life Coach po International Association of Coaching Institutes.

Stalna je suradnica NLP & Coaching akademije.

Promijeni program – odaberi vitkost

Promijeni program – odaberi vitkost

Ova drugačija i transformativna radionica dati će vam odgovore na pitanja:

Kako ostvariti i zadržati zdravu tjelesnu težinu kroz promjenu naših uvjerenja? Kako preoblikovati vlastitu motivaciju i ustrajati u zdravim odabirima u prehrani i načinima vježbanja? Kako uspostaviti bolji odnos s tijelom osluškivanjem njegovih stvarnih potreba? Kako imati više energije i manje bolova u tijelu?

Radionica se temelji na NLP metodi osobnog razvoja koja nam otvara mogućnosti da upoznamo sebe i svoj unutarnji glas te ostvarimo svoje pune potencijale.

Voditelji radionice:

Vesna Jungić Iskusni međunarodno certificirani Wingwave i NLP coach te dugogodišnji praktikant NLP metode. Radionicu je osmislila na temelju vlastitog, i iskustva u radu s klijentima koji su vođeni ovom metodom ostvarili iznimne uspjehe u svojim životima.

Dragan Šurlan Psiholog i fitness trener, utemeljitelj Fitness Bootcamp programa i promotor zdravih navika. Autor je brojnih članaka o podizanju kvalitete života kroz pametno vježbanje, balansiranu prehranu i zdrave navike.

 

Raspored edukacija

 

 

 

vesna-danilovac

Spiritus movens

Cetinjska 4

11000 Beograd, Srbija

+38111 33 40 142

+38164 48 48 146

spiritusmovens@eunet.rs

www.spiritus-movens.com

 

Dr. Vesna Danilovac

Dr. Vesna Danilovac je liječnica i Life Coach. Certificirana od strane “Internationale Coaching Institutes” – Njemačka (2010.). Wingwave coach (2008.) i trener za Magic Words (2011.) certificirana od strane Instituta Besser-Siegmund – Njemačka. NLP Trener, certificirana od ICI-a Berlin (2013.). Prvi liječnik Reiki terapeut u Srbiji (2009.). Praktičar je Kvantne Harmonizacije (2009.) i Theta Healinga (2010.). Certificirani je učitelj Autogenog Treninga po Shultzu (2013.). Predsjednica je međunarodnih europskih asocijacija IN-a i ICI-a za Srbiju.

Posjeduje dvadesetogodišnje specijalizirano trenersko iskustvo s područja komunikacije, osobnog razvoja, uspjeha, poslovnog kodeksa, emocionalne inteligencije i korporativnih komunikacija.

Konzultantica je iz djelokruga osobnog i profesionalnog razvoja, marketinga i odnosa s javnošću s naglaskom na područje rada u korporativnim komunikacijama.

Poslovnu karijeru započela je kao liječnica opće prakse radeći sedam godina s pacijentima. Potom se usavršavala u domeni odnosa s javnošću, marketingu, NLP-u, coachingu i energetskim metodama. Profesionalnu karijeru je razvijala radeći na visokim menadžerskim funkcijama u Hipol-u, Saatchi&Saatchi-u , Polimark-u i Velefarm-u.

Osnivač je Agencije Spiritus movens.

Program treninga kvantne harmonizacije

Kvantne metode za harmoniziranje

Različite kvantne metode su znanstveno dokazane i priznate. Njihovom primjenom potiče se trenutno samoiscjeljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih valova i kvantnog skoka. Kvantni valovi iniciraju trenutne, velike pozitivne promjene, harmonizacije i transformacije na svim razinama i u svim područjima vašeg života.

Koji su ciljevi treninga?

 1. Upoznati i naučiti različite metode kvantne harmonizacije
 2. Savladati i usvojiti vještine širenja svjesnosti
 3. Transformacija i harmonizacija osobnih tema i simptomatologije
 4. Praktična primjena metoda u radu na: sebi, s drugim ljudima, djecom, vezama, financijama, otklanjanju simptoma, životinjama i ciljano

Programi treninga

Trening Kvantne harmonizacije podijeljen je na dvije razine i traje dva dana. Osobnim izborom možete završiti samo prvu razinu ili proći cijeli dvodnevni trening.

1. Početni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – prva razina

 • Materija i Kvantni valovi
 • Metoda dvije točke i energija čiste svjesnosti
 • Harmonizacija i transformacija organizma
 • Primjena QH u radu na sebi, drugim ljudima i na daljinu
 • Transformacija različite simptomatologije (bol, strahovi, blokade…)
 • Uspostavljanje balansa i ravnoteže

Završetkom prve razine ovladati ćete tehnikama primjene Kvantne Harmonizacije u radu na sebi, emocijama, radu s drugima i na daljinu.

2. Primijenjeni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – druga razina

 • Intenzivna Kvantna Harmonizacija
 • Ciljana Kvantna Harmonizacija i blagostanje
 • Harmonizacija emotivnih veza, posla, komunikacije
 • Grupna QH
 • Čista svjesnost zdravlja
 • Jedinstvo, balans i cjelovitost

Na drugoj razini dobivate znanja i mogućnosti iscjeljenja dubljih razina putem Kvantne Harmonizacije. Ciljano se radi na različitim temama. Upoznajete načine i tehnike postizanja blagostanja, harmoniziranje odnosa i komunikacije te načine svjesnijeg, sretnijeg i zdravijeg življenja.

Raspored edukacija

 

 

Andrea-vidmar

Inner Code d.o.o.

Oroslavska 2

10000 Zagreb

+385 98 18 28 122

info@inner-code.com

skype: andrea.vidmar1

www.inner-code.hr

 

Andrea Vidmar, prof.

Profesorica latinskog i španjolskog jezika. Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s učenicima i studentima te potom u poslovnom okruženju, osnovala je svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualne coachinge i interaktivne radionice. Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine (dvanaest praktičarskih i sedam instruktorskih certifikata), a 2014. godina bila je i teacher assistant na seminarima Vianne Stibal, osnivačice tehnike.

Kvalifikacije i certifikati:

 • Prof. latinskog i španjolskog jezika (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet)
 • ThetaHealing® praktičar i instruktor (THInK®)
 • Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
 • NLP Practitioner, NLP Master, NLP Trainer (DVNLP – Njemačko udruženje za NLP, IN – International NLP Institutes Berlin, preko NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
 • Magic Words® Coach (Besseser – Siegmund – Institut)
 • Mental Coach (Besseser – Siegmund – Institut)
 • Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP, CCA)
 • Učitelj Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
 • Učitelj Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)
 • Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
 • Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)

Njezina životna misija je sa svojim vlastitim iskustvom i znanjem nadahnuti druge da uvide da je pozitivna promjena uvijek moguća i da za nju nikada nije kasno. To joj je inspiracija i to je ono što voli raditi.

ThetaHealing® OSNOVNI DNK

ThetaHealing® tečajevi osmišljeni su na način da se znanje usvaja lagano i prirodno te se odmah pretače u vlastito iskustvo. Pri tom se spontano bude i razvijaju vaše intuitivne sposobnosti. Polaznici već tijekom seminara doživljavaju duboke pozitivne promjene, no promjene ne završavaju s prestankom seminara. Jednom kada ovladate ThetaHealing® tehnikom, imat ćete priliku biti svjedokom veličanstvenih promjena u sebi i svojoj okolini.

Na ThetaHealing® Osnovnom tečaju

  • naučit ćete prakticirati ThetaHealing® tehniku koja omogućava promijeniti ograničavajuće životne obrasce pohranjene u podsvijesti
  • doživjet ćete vlastito iskustvo direktne povezanosti s energijom stvaranja, bezuvjetnom ljubavlju Stvoritelja svega što jest, koje ćete moći ponoviti kada god zaželite; ono postaje i ostaje vaše trajno blago
  • naučit ćete kako otkriti svoje najdublje ograničavajuće sustave vjerovanja i zamijeniti ih sa pozitivnim vjerovanjima i osjećajima
  • imat ćete iskustvo rada na pojedinačnim i grupnim iscjeljenjima, kao i iscjeljenjima na daljinu
  • saznat ćete kako iscijeljivati mnogobrojne poremećaje i bolesti u direktoj povezanosti s Najvišom Svijesti
  • naučit ćete kako intuitivno očitavati (skenirati) unutrašnjost tijela i vidjeti unutarnje organe

Edukacija na moru

 • saznat kako komunicirati s anđelima čuvarima i dobit ćete vlastito iskustvo istog
 • naučit ćete kako manifestirati ono što želite postići u svom životu
 • naučit ćete kako očitavati budućnost
 • saznat ćete balansirati hormone sreće (serotonin, noradrenalin i dopamin)
 • naučit ćete kako povlačiti teške metale i posljedice radijacije, štetnih zračenja i toksina iz tijela te kako očistiti auru od negativnih energija i entiteta
 • saznat ćete kako privući srodnu dušu u svoj život
 • aktivirat ćete uspavane dijelove svoje DNK, kao i kromosom mladosti i vitalnosti

Nema preduvjeta za pohađanje ovog tečaja.

Raspored edukacija

Manifestiranje želja

Mi neprekidno manifestiramo svoje želje, bili toga svjesni ili ne. Kada smo zadovoljni ishodom, onda kažemo da nam se želja ispunila. No kada nam se želja ne ispunjava i to je naša manifestacija. Ako vam se želja ne ostvaruje, to znači da u vama postoje unutarnje blokade koje spriječavaju da se želja ostvari. Cilj ove poludnevne energetsko-meditativne radionice je da vam pomogne da:

 • osvijestite što uistinu želite
 • otkrijete moguće blokade u ostvarivanju te želje
 • naučite kako ukloniti potencijalne blokade
 • manifestirate svoju želju.

Proces koji ćete proći na radionici moći ćete ubuduće sami ponoviti kada god se nađete u situaciji da vam se želja ili neki cilj ne ostvaruje. Na radionici ćete usvojiti stotinjak afirmacija koje će olakšati prihvaćanje obilja svih vrsta u vaš život, a time i manifestiranje želja. Šanse za manifestiranje želja nakon takvog rada višestruko se povećavaju! Prema povratnim informacijama polaznika ove radionice, 75 % polaznika ostvarilo je svoju želju. Nema preduvjeta za pohađanje ove radionice.

Raspored edukacija

Theta feeling

Theta feeling je jedinstvena energetsko – meditativna jednodnevna radionica na kojoj ćete imati priliku naučiti kako se direktno povezati s Izvorom kreacije, bezuvjetnom ljubavlju i pokrenite svoj život u smjeru najvišeg dobra za vas! Radionica nosi naziv Theta feeling (osjećaj) zbog postizanja osjećaja povezanosti s Izvorom kreacije, što se na fizičkoj razini očituje kroz dominantne theta moždane valove. Znanstvenici su otkrili da neke moždane frekvencije (osobito u alfa, theta i theta-gama stanju) imaju sljedeće učinke:

 • ublažavaju stres te znatno i dugoročno smanjuju anksioznost
 • omogućavaju duboko tjelesno opuštanje i mentalnu jasnoću
 • povećavaju verbalnu sposobnost i vizualnu inteligenciju
 • sinkroniziraju obje polutke mozga
 • prizivaju spontane, živopisne mentalne slike, maštovito kreativno mišljenje, smanjuju bolove, potiču euforiju i stimuliraju oslobađanje endorfina…

Na ovoj radionici imat ćete priliku naučiti:

 • osnovne zakonitosti vizualiziranja te kako ih primijeniti
 • kolika je moć misli i riječi
 • što su to čakre i intuitivni centri
 • što je to sloboda djelovanja i kokreiranja
 • kako ojačati svoje elektromagnetsko polje
 • kako se uzemljiti, tj. osjećati se stabilno i ugodno u svom tijelu
 • što je to energetski odmak
 • principe iscjeljivanja
 • kako se povezati s Izvorom svega što jest u potpunoj budnosti i ponoviti ga kada god to zaželite (ono postaje i ostaje vaše trajno blago)
 • kako u direktnoj povezanosti s Izvorom kreacije svjedočiti iscjeljujuću moć bezuvjetne ljubavi (kod bolesti, raznih životnih situacija poput odnosa, posla, ljubavi…)

Radionica Thetafeeling može za vas biti uvod u fascinantnu tehniku ThetaHealing®, jednu od danas najmoćnijih energetskih tehnika, kojom se brzo i efikasno otkriva i uklanja temeljni uzrok problema. Ukoliko to bude vaš odabir, cijena Osnovnog ThetaHealing® tečaja bit će umanjena za iznos cijene ove radionice.

Nema preduvjeta za pohađanje ove radionice.

Raspored edukacija

 

 

Vera-Dordevic

Su Jok Therapy Center

www.sujok.rs

sujok@eunet.rs

+381 (0)63 60 37 47

Prof. Vera Đorđević, MD (MA)

Doktor medicine (Medicine Alternative) M.D. (M.A.) stečena na The Open International University for Complementary Medicine u Colombu gdje diplomira 1989. godine. Nakon diplomiranja, kontinuirano se obrazuje i u praksi primjenjuje vještine iz: tradicionalne kineske medicine, masaže, kiropraktike, iridologije, homeopatije, radiestezije, bioenergije…

Osnivač je i Direktor Balkan Su Jok Therapy Center-a. Centar je osnovan u rujnu 1993. kao Edukativni centara za SU JOK TERAPIJU za Balkan, a registriran je u Jugoslaviji na Privrednom sudu u Kraljevu.

Kvalifikacije Su Jok stečene u:

 • A – International Su Jok Acupuncture Association, Moskva
 • B – International Su Jok Association, Moskva, Rusija:
 • Su Jok terapeut – Master kvalifikacionog nivoa – lecturer
 • Twist terapeut – Golden kvalifikacionog nivoa – lecturer
 • Terapeut metodom Triorigin Smile meditation – Golden qualification level – lecturer
 • Su Jok Ki – Golden qualification level – lecturer

Su Jok terapija

Balkan Su Jok Therapy Center – osnivač i član Međunarodne Su Jok Asocijacije (ISA), vrši obrazovanje u skladu sa Međunarodnim Su Jok obrazovnim programom. Su Đok (Su Jok) terapija je dijagnostičko-terapijska metoda koja za poligon rada koristi šaku (Su) i/ili stopalo (Jok) i može se svrstati među najbolje metode samopomoći koji su danas poznati.

Glavne vrline Su Đok terapije su:

 • Visoka efikasnost
 • Apsolutna neškodljivost primjene
 • Univerzalnost metode
 • Jednostavna primjena

Raspored edukacija