Wingwave® coach

Home  /  Wingwave® coach

Što je wingwave® coaching?

Wingwave® je metoda coachinga radom na emocijama koja brzo i efikasno otklanja stres, podiže razinu kreativnosti, mentalnih sposobnosti i samopouzdanje. Sveučilišne studije pokazale su da ljudi iz poslovnog okruženja već nakon dva sata coachinga mogu postići fantastične uspjehe, npr. kada je u pitanju sigurnost u nastupu. Ovako snažan učinak postiže se osnovnom intervencijom koja izgleda vrlo jednostavno – izazivanjem REM faze (Rapid Eye Movement = brzi pokreti očiju) u budnom stanju koji se inače odvija samo tijekom noći u fazi dubokog sna.

Radi se o zaštićenoj metodi koja sadrži izuzetno efikasnu kombinaciju već provjerenih postupaka:

  • EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) – bilateralna stimulacija obiju moždanih hemisfera
  • NLP – komunikacijski model koji objašnjava kako doživljavamo stvarnost i kako koristimo jezik
  • kineziološki test, tzv. O-Ring test : na temelju reakcije mišića utvrđujemo uzrok neugodne emocije i planiramo proces coachinga.

 

3a

 

Za polaznike sa završenom wingwave edukacijom nudimo dodatne sadržaje

Imaginativne obiteljske konstelacije
Konflikt management

 

Prijava na edukaciju

 

Wingwave mi je poklonio čarobna krila kojima mogu odmahati najstarije blokade i strahove koji se skrivaju u meni. -Kata

 

ISO certifikacija

Od 31.08.2018. Wingwave® Coach edukacija je zajedno s pripadajućim Wingwave® managementom kvalitete, na svjetskoj razini provjerena TÜV ISO 29993 certifikatom.

Radi se o internacionalno priznatom standardu kvalitete koji je specijalno  definiran za područje obrazovanja. Pri tome je važno naglasiti kako se s ciljem trajne garancije kvalitete ovaj standard redovito provjerava.

U standarde koji moraju biti ispunjeni između ostalog spadaju transparentnost u odnosu na kvalifikaciju trenera edukatora, sadržaji edukacije i kontinuirana evaluacija certificirane metode.

Na taj način Wingwave® Coachevi svojim klijentima potvrđuju kako prema internacionalnim standardima kvalitete nude i koriste provjerenu coaching metodu.

 

 

Više informacija o ISO certifikaciji možete pronaći poveznici.

 

 

Pridružite se Wingwave® coaching konferenciji 2020.

 

U hotelu Hafen u Hamburgu, prvi vikend u studenom održati će se međunarodna konferencija wingwave coachinga za licencirane wingwave coacheve posvećena temi „Enjoyness“. Nakon konferencije na istu temu, od 8.11. do 09.11.2020., održat će se produbljujući dvodnevni seminar. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju na e-mailu: an.nada.kaiser.@gmail.com ili na poveznici.

 

wingwave and „Enjoyness

Kongres “Enjyoness” obradit će se detaljnije teme “Radost života”, “Ostvarenje” i “Potencijalni razvoj”.
Vrhunska govornica Maja Storch – poznata po modelu ‘ Zurich Resource Mode – objašnjava kako pomoću malog crva („Würmli“) možemo saznati što zapravo želimo i dopustiti da nas ova sposobnost učini slobodnom i zadovoljnom. Prema njenom motu “Uradi što želiš”.
Prijavite se do 15. srpnja 2020.i ostvarite popust prilikom registracije. ”