Kvantna Harmonizacija

Home  /  Kvantna Harmonizacija

Program treninga Kvantne Harmonizacije

kvantna harmonizacijaKvantne metode za harmoniziranje

Različite kvantne metode su znanstveno dokazane i priznate. Njihovom primjenom potiče se trenutno samoiscjeljenje i vraćanje harmonije putem kvantnih valova i kvantnog skoka. Zdravlje je harmonija. Bolest je disharmonija. Metode su širenja čiste svjesnosti. Zasnovane su na povezanosti starih spiritualnih učenja – metodi dvije točke i suvremene znanosti – kvantne fizike i psihologije, iz stanja čiste svijesti. Usavršavali su ih dr. Richard Bartlett, dr. Frank Kinslow i Andrew Blake. Kvantni valovi iniciraju trenutne, velike pozitivne promjene, harmonizacije i transformacije na svim razinama i u svim područjima vašeg života.

Koji su ciljevi treninga?

  1. Upoznati i naučiti različite metode kvantne harmonizacije
  2. Savladati i usvojiti vještine širenja svjesnosti
  3. Transformacija i harmonizacija osobnih tema i simptomatologije
  4. Praktična primjena metoda u radu na: sebi, s drugim ljudima, djecom, vezama, financijama, otklanjanju simptoma, životinjama i ciljano

Učenje vještina čiste svjesnosti i praktična primjena metode dvije točke i univerzalne ljubavi je osnova Kvantne Harmonizacije (QH). Trening je interaktivan i kroz grupni rad svaki polaznik iskustveno spozna stanje čiste svjesnosti i načine brze harmonizacije i transformacije primjenjive na: organizam, posao, veze, financije, uvjerenja, različitu simptomatologiju, odnose s drugim ljudima… Tehnike su za balansiranja mentalnog, fizičkog, emocionalnog i spiritualnog nivoa organizma. Stvaraju trenutne uvjete za iscjeljenje na kvantnom nivou. Lako se primjenjuju, ne zahtijevaju predznanje i svi ljudi ih mogu naučiti i koristiti u praksi. QH ne djeluje samo na osobu kojoj se radi tretman već i na onoga tko radi.

Program treninga

Trening Kvantne harmonizacije podijeljen je na dvije razine i traje dva dana. Osobnim izborom možete završiti samo prvu razinu ili proći cijeli dvodnevni trening.

1. Početni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – prva razina
• Materija i Kvantni valovi
• Metoda dvije točke i energija čiste svjesnosti
• Harmonizacija i transformacija organizma
• Primjena QH u radu na sebi, drugim ljudima i daljinu
• Transformacija različite simptomatologije (bol, strahovi, blokade…)
• Uspostavljanje balansa i ravnoteže

Završetkom prve razine ovladati ćete tehnikama primjene Kvantne Harmonizacije u radu na sebi, emocijama, radu s drugima i na daljinu.

2. Primijenjeni nivo Kvantne Harmonizacije (QH) – druga razina
• Intenzivna Kvantna Harmonizacija
• Ciljana Kvantna Harmonizacija i blagostanje
• Harmonizacija emotivnih veza, posla, komunikacije…
• Grupna QH
Čista svjesnost zdravlja
• Jedinstvo, balans i cjelovitost

Na drugoj razini dobivate znanja i mogućnosti iscjeljenja dubljih razina putem Kvantne Harmonizacije. Ciljano se radi na različitim temama. Upoznajete načine i tehnike postizanja blagostanja, harmoniziranje odnosa i komunikacije te načine svjesnijeg, sretnijeg i zdravijeg življenja.

Cijena svake pojedinačne razine treninga iznosi 90 eura. Ukoliko se prijavite za obje razine, cijena treninga je 150 eura. Rezervacija dolaska potvrđuje se uplatom od 50 eura po razini.

Trener edukator: Dr. Vesna Danilovac

 

Prijava na edukaciju