Konferencija

Osobni razvoj kroz nova zanimanja i ISO certifikaciju

25. i 26.01.2020.

Hotel Academia, Zagreb

Edukativni događaj godine uz kompetentne predavače i stručnjake za okruglim stolom

Tema konferencije „ Osobni razvoj kroz nova zanimanja, edukacije i ISO – (International Organization for Standardization) certifikaciju

Prvi puta u Hrvatskoj održat će se dvodnevna konferencija koja će na jednom mjestu okupiti ljude iz struke i sve one koji bi htjeli saznati više o važnosti posjedovanja osobnog ISO certifikata, dobiti informacije o sistemsko-dinamičkim intervencijama i novim atraktivnim zanimanjima kojima se može postići poslovni i privatni uspjeh. 

Sistemsko-dinamičke intervencije

S ponosom ističemo organizaciju radionice na kojoj će Prof. Kaweh između ostalog, prvi puta u Hrvatskoj predstaviti „Sistemsko - dinamičke intervencije“. Znanje iz tog područja koristi se unutar različitih domena, privatnih, poslovnih pa sve do pedagoških uz niz benefita za coacheve i savjetnike pri povećanju učinkovitosti u svom profesionalnom radu.

Predstavljanje novih atraktivnih zanimanja

Riječ je izobrazbi jedinstvenoj u Europi te se smatra referentnom za savjetodavna zanimanja. Dr. Nada Kaiser predstavit će stručni program izobrazbe, akreditiranog od strane Austrijske gospodarske komore i Saveznog ministarstva za digitalizaciju i ekonomsku lokaciju.

Cilj konferencije

Predstaviti i pružiti mogućnost svim zainteresiranima koji rade s ljudima da se pobliže informiraju o načinu dobivanja ISO certifikata, te o novim formalnim zanimanjima, koja su u današnje vrijeme neophodna.

Više o ISO certifikatu.

Kome je konferencija namijenjena

 • Coachevi
 • Business Treneri
 • Psiholozi
 • Psihoterapeuti
 • Voditelji ljudskih resursa
 • Odgajatelji, prosvjetni radnici
 • Svi ostali koji teže osobnom rastu i razvoju

 

Tri temeljna smjera stručne izobrazbe za životnog savjetnika

Savjetnički smjer

Savjetnički smjer odgovara: klasičnoj savjetničkoj i/ili coaching izobrazbi ili NLP-Master-Coach izobrazbi (Practitioner, Master, NLP-Coach).

Sistemsko-dinamički smjer

Sistemsko dinamički smjer odgovara 18-dnevnoj kombiniranoj izobrazbi koja se sastoji od: obuke u području biografskog rada; obuke za voditelja sistemskih konstelacija (s diplomskom titulom “Sistemsko-dinamičkog savjetnika”).

Upravljačko-didaktički smjer

Upravljačko-didaktički smjer stavlja težište na grupne dinamičke procese za nastavna zanimanja: Zdravstvena pedagogija; Dobni management; Case i Caremanagement; Integracija Generacije-Z.

Nakon ove osnovne stručne izobrazbe postoji dodatna mogućnost sljedećih usavršavanja ili specijalizacija:

 • Rad s konstelacijama
 • Supervizija
 • Medijacija
 • Profilaksa stresa i pregaranja
 • Savjetovanje parova
 • Seksualna pedagogija
 • Seksualno savjetovanje
 • Lifequality-Facilitator (IKIGAI-Facilitator)
 • Lifequality-Consultant (IKIGAI-Consultant)

Posebnost izobrazbe

 • Sve izobrazbe u skladu su s najvišim međunarodnim standardima kvalitete prema standardu ISO (International Organization for Standardization) i nude mogućnost međunarodno priznate diplome u skladu s ISO 17024.
 • Zahvaljujući ovim visokim standardima, tečajevi i diplome interesantni su za industriju a samim tim i za nove/buduće klijente, a čime se osiguravaju održivi izgledi za poslovanje.
 • Svi moduli integriraju najnovije spoznaje futurologije, primjer: „Dobni management“ (eng. Agemanagement), „Integracija Generacije-Z“, „Lifequality-Facilitator/Consultant“ i „IKIGAI-Facilitator/Consultant“
 • Nudimo fleksibilnu mogućnost uključivanja u program: priznate su prethodne edukacije kao što su NLP, katatimno doživljavanje slika, progresivna mišićna relaksacija po Jacobsenu (PMR) i mnoge druge.
 • Proces integriranja strukovne izobrazbe za životnog savjetnika u nacionalni kvalifikacijski okvir (s ciljem da postane dijelom „formalnog obrazovanja“) odvija se u Austriji.
 • Mnogi od tečajeva već imaju ECTS akreditaciju, a u budućnosti će imati i svi ostali.

Moto konferencije: Kvalitetom do uspjeha!

Važan iskorak u kvaliteti onih koji posjeduju ISO certifikat a koji se izravno odražava na razvoj poslovanja i ostvarene rezultate.

Predavači

Prof. Babak Kaweh iz Beča, međunarodno priznati stručnjak na području savjetovanja i psihoterapije, ujedno i osnivač Instituta za edukaciju „Životni i socijalni savjetnik“, „Zdravstveni pedagog“ te drugih na ovome području relevantnih edukacija. Također, prof. Kaweh je i promicatelj te pokretač ISO standarda za osobnu certifikaciju ( ISO 17024 ), na svjetskoj razini .

Dr. Nada Kaiser, psihoterapeutkinja (ECP i WCPC – europski i svjetski certifikat za psihoterapiju) i edukatorica na području psihičkog zdravlja i pedagogije,  Dipl. Zdravstveni pedagog, Dipl. Socijalni pedagog, voditeljica centra za edukacije NLP & Coaching akademija.

Program konferencije

25.01.2020. subota

9.30-10.00 – Registracija sudionika

10.00-10.30 – Pozdravni govor organizatora

10.30-12.30 – Radionica: sistemsko-dinamičke intervencije

12.30-13.30 – Pauza

13.30-14.30 – Predavanje: Nova zanimanja budućnosti, dr. Nada Kaiser

14.30-15.15 – Predavanje: ISO 17024 jedinstvena ISO certifikacija znanja, vještina i etike na području business coachinga i business trening, Prof. Babak Kaweh

15.15-15.30 – Pauza

15.30-17.00 – Okrugli stol: predstavljanje novih formalnih zanimanja Zdravstvena pedagogija i Životno socijalni savjetnik

 

26.01.2020. nedjelja

9.30.-10.00 – Registracija sudionika

10.00-10.30 – Pozdravni govor organizatora

10.30-12.30 – Radionica: sistemsko-dinamičke intervencije

12.30-13.30 – Pauza

13.30-14.30 – Predavanje: Kako iskoristiti mogućnosti novih zanimanja,    dr. Nada Kaiser

14.30-15.15 – Predavanje: Coaching kao visokoškolski studij, Prof. Babak Kaweh

15.15-15.30 – Pauza

15.30-16.45 – Okrugli stol:  Kako iskoristiti mogućnosti novih zanimanja i coaching djelatnost kao visokoškolski studij

16.45-17.00 Iznenađenje konferencije

Early bird cijena kotizacije

-za dva (2) dana 500,00 kn

-za jedan dan 250,00 kn

*Early bird cijena vrijedi do 10.01.2020.

Redovna cijena:

-za dva (2) dana 600,00 kn

-za jedan dan 300,00 kn

Lokacija: Hotel Academia, Ul.Ivana Tkalčića 88

Prijavite se