Imaginativne konstelacije uz wingwave®️ metodu

Home  /  Imaginativne konstelacije uz wingwave®️ metodu

Vrlo efikasna metoda za promjenu limitirajućih uvjerenja

Pod nazivom „Ne moraš ostati takav kakav jesi“ razvijen je  re-imprinting u obliku imaginativne konstrukcije tragova iz osobne biografije kao vrste „obiteljske serije“ ili „obiteljske predstave“ u kojoj svi sudionici igraju određenu ulogu u sustavu, utječući tako na ponašanje ostalih. 

U mnogim slučajevima emocionalne blokade klijenta mogu se objasniti ne samo preko iskustava koje je proživio na vlastitoj koži, već i preko njegove „obiteljske serije“. 

Naime, kasnije u životu često ulazimo u ulogu drugog člana naše primarne obitelji, koju smo dobro upoznali tijekom dugogodišnjih tragova koje nosimo i brojnih „predstava“ koje igramo. Moguće je da kroz ovakvo učenje po modelu, nasljeđujemo strahove naših roditelja, stoga ne možemo s entuzijazmom raditi na dobrim poslovnim prilikama. 

Može se dogoditi čak i to da razvijemo tjelesne simptome koji na fascinantan način preslikavaju osnovnu strukturu „obiteljske predstave“. Tako primjerice, alergija na trave na zapanjujući način preslikava strukturu problematičnih socijalnih odnosa u obitelji, kao što imunološki sustav zamjenjuje bezopasnu pelud s opasnim klicama, tako su možda roditelji bili stalno „alergični“ na osobe izvan obitelji koje su doživljavali kao opasne. 

Facebook
LinkedIn
INSTAGRAM