Hipnoterapeut

Home  /  Hipnoterapeut

Sadržaj edukacije za Hipnoterapeuta, Hipnotizera, Hipnocoacha Praktičara, WHO

Ljetna akademija

photo-1458441087617-24d758e383f1

Ova edukacija sadrži isti broj sati koji je liječnicima potreban za stjecanje kvalifikacije u kliničkoj hipnoterapiji.

Edukator Davor Antunović edukaciju vodi po programu Paracelsus škole za alternativnu medicinu iz Njemačke u kojoj je on docent.

  Edukacija obuhvaća sljedeće teme:

  • Uvid u moderne i klasične metode s težištem na sugestivnoj terapiji: regresoterapija, ideomotorika, fascinantni uvidi u rad nesvjesnoga, tehnike rada s unutarnjim djetetom, hipnotički geštalt rad
  • efikasno uklanjanje simptoma i njihovih uzroka, učenje fast phobia healinga, timeline rad na procesno orijentiranim problemima
  • rad s pacijentima s boli i psihosomatikom, neosjetljivost na bol/psihosomatika, samohipnoza

Pri samostalnoj terapeutskoj upotrebi metoda podučavanih na ovoj edukaciji, odnosno pri liječenju psihičkih ili fizički bolesnih ljudi potrebna je dozvola za liječenje u skladu s  njemačkim zakonom o psihoterapiji (‘Heilpraktikergesetz‘).

Edukator:

Docent Davor Antunović

Rođen 1979., poduzetnik i psihoterapeut s vlastitom praksom; fokus mu je na hipnoterapiji od straha, paničnih napadaja, seksualnih smetnji, trauma i psihosomatike. Objavljuje knjige: priručnik Hipnoterapija, Hipnoza za sve (prevedena na njemački, engleski i francuski jezik), Money coaching te Liječenje slomljenih srca. Posjeduje više od 26 godina iskustva u borilačkim sportovima i području borilačkog umijeća, anti-agresivnom treningu i prevenciji nasilja te vođenju seminara na međunarodnoj razini. Osim toga prošao je brojne edukacije diljem svijeta od meditacije, hipnoze, NLP-a, geštalt terapije, kahune do transpersonalne psihologije. Podučava psihologiju za njegovatelje.

 

Prijava na edukaciju